Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

10 μυστικά για μια πιο ελκυστική εμφάνιση !!

 Όχι να το παινευτούμε, αλλά οι Θεσσαλονικιές δίνουμε  ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή μας, υπάρχουν λοιπόν κάποιοι άτυποι κανόνες τους οποίους αν ακολουθούμε μπορούμε να πετύχουμε μια αξιοπρόσεκτη εμφάνιση που τραβάει όλα τα βλέματα!!!
Ας δούμε λοιπόν, τι πρέπει να προσέξουμε πριν την έξοδό μας ?????


1) Πρώτα, πρέπει να γνωρίζω που θα πάω!!!  Ετοιμάζομαι και φτιάχνομαι, ανάλογα με το μέρος που θα πάω! ( θέλω να πετύχω μία αξιοπρεπή εμφάνιση, όχι άκυρη, ούτε σαν «λατέρνα»)

2) Τα μαλλιά !!! Τα μαλλιά είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο!! Προς θεού, το να φουσκώσετε τα μαλλιά σας, σαν να είστε υδροκέφαλες δεν είναι και ότι καλύτερο!! Δε νομίζω να θέλετε στα 30 σας να έχετε 5 τρίχες όλες και όλες!!!Μην ξεχνάτε, το πιο ατημέλητο look είναι πιο φυσικό, και κατ’ επέκταση πιο ελκυστικό!

3) Επόμενο βήμα είναι το μακιγιάζ, το οποίο επίσης είναι ανάλογο της περίστασης.( το πρωι ένα ελαφρύ , με γήινους τόνους χρωμάτων, και το βράδυ κάτι πιο έντονο! ( ΠΡΟΣΟΧΗ!!! πιο έντονο είπαμε !! ΟΧΙ στυλ  Gothic !!).Το να πασαλειφτείτε με μεικ απ, 100 στρώσεις και να παστωθείτε με πούδρα λες και έχετε βάλει «στόκο», κάθε άλλο παρά ελκυστικό αποτέλεσμα θα πετύχετε !! Δεν νομίζω να είναι ωραία εικόνα, να αρχίσει να τρέχει το μεικ απ , εαν ιδρώσετε και να τρέχετε στην τουαλέτα για να «φρεσκαριστείτε»!!!.Επίσης, ΔΕΝ ξεχνώ στο μακιγιάζ κάθε φορά τονίζω ή τα χείλη ή τα μάτια!! ΠΟΤΕ και τα δύο!

4) Ξέρω να επιλέγω σωστά!!! Δεν ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, το κοντό μαύρο φόρεμα που είναι must σε όλες τις βιτρίνες !!! Ούτε βέβαια πρέπει να κάνετε δίαιτες «πείνας» για να κατεφέρετε να μπείτε μέσα σε αυτό! Μπορείτε να επιλέξετε ρούχα τα οποία θα σας κολακεύουν περισσότερο !! Μάθετε να κρύβετε τις ατέλειες σας, και να τονίζετε τα προσόντα σας!!

5) Ο συνδιασμός των ρούχων!!! Προσπαθήστε, να κάνετε συνδυασμούς χρωμάτων με το πολύ ΔΥΟ χρώματα, θέλετε να πετύχετε ένα ωραίο look , όχι το ουράνιο τόξο!!!  Το τέλειο ρούχο είναι αυτό που είναι κατάλληλο για την περίσταση!!! Ένα φόρεμα, κοντό και με στρας, είναι αρκετά αξιοπρόσεχτο, αλλά για μία βραδυνή έξοδο..!! Προς θεού ΟΧΙ για το πρωί!!!

6) Σειρά έχουν τα παπούτσια!!! Βρείτε κάποιο παπούτσι με το οποίο θα αισθάνεστε άνετα!! Το να προσπαθείτε να ανεβείτε 3 πατώματα για να δείχνετε πιο ψηλές  και κομψές και να υποφέρετε απο πόνο, κουτσαίνοντας μόνο γελοίο μπορεί να φανεί!!Τα δίπατα ψηλοτάκουνα προσφέρονται για άνετο περπάτημα, ενώ παράλληλα σας δείχνουν κομψές!!

7) Τα αξεσουάρ !! ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Πήγατε μια βόλτα στην αγορά και αγοράσατε ένα «κάρο» κοσμήματα!!! ΔΕΝ θα χαθεί ο κόσμος,ούτε οι μέρες μην προσπαθείτε να τα φορέσετε όλα το ίδιο βράδυ!! Είπαμε θέλουμε να πετύχουμε ένα σικάτο look όχι να είμαστε σαν «λατέρνες».

8) Η φράση «παπούτσια, τσάντα, ζώνη πρέπει να έχουν ίδιο χρώμα» πρέπει να είναι must στο λεξιλόγιό σας!! Είπαμε, είναι νόμος, αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι πρέπει να γεμίσετε ντουλάπες από παπούτσια, τσάντες, και ζώνες!!! Προτιμήστε, κλασικά χρώματα(μαύρο, λευκό,κόκκινο), που μπορείτε να κάνετε περισσότερους συνδιασμούς!!!!

9) Το άρωμα!! Ναι, ξέρουμε, όλες οι γυναίκες έχουμε ένα θέμα με τα αρώματα !! Μας αρέσει να αρωματιζόμαστε, για να μυρίζουμε ωραία! Ας δώσουμε βάση όμως σε αυτό : «Το υπερβολικό άρωμα , είναι ενοχλητικό»,  συνηθίζουμε την μυρωδιά, και ψεκαζόμαστε δυο , τρείς φορές, ΛΑΘΟΣ! Το μυστικό δεν είναι να μυρίζουμε από χιλιόμετρα, και όταν περνάμε απο κάπου να αφήνουμε ένα νέφος κολώνιας πίσω μας! Θα πρέπει να βάζουμε τόσο όσο πρέπει έτσι ώστε κάποιος να μυρίζει την κολώνια μας όταν μας μιλά σε απόσταση περίπου μισού μέτρου !! ΠΡΟΣΟΧΗ!! μισού μέτρου, ΟΧΙ χιλιομέτρου!!!

10) «παν μέτρον άριστον»!! Για μια αξιοπρεπή, αλλά και ντελικάτη εμφάνιση, αρκεί ο συνδιασμός όλων των ανωτέρων συμβουλών να γίνεται με μέτρο! Λίγο περιποίηση στα μαλλιά, ένα απαλό μακιγιάζ, ένα ρούχο που να αναδεικνύει και να κολακεύει το σώμα σας, παπούτσια στα οποία να αισθάνεσται άνετα, λίγη από την αγαπημένη σας κολώνια, και φυσικά μην ξεχάσετε να φορέσετε το χαμόγελό σας, και να εφοπλιστείτε με την αυτοπεποίθησή σας!! Τα δύο τελευταία κάνουν την πραγματική διαφορά!!!


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!

0 κομεντς:

Δημοσίευση σχολίου